ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

/ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΩΝ & ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Οργάνωση Γάμων & Εκδηλώσεων

Το Guardiero είναι το πιο κατάλληλο κατάλυμα για φιλοξενία γάμων με εμπειρία απο το 2012. Εμπιστευτείτε μας  να οργανώσουμε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας, ένα γάμο όνειρο. Σχεδιάζουμε την τελετή, το πάρτι, την θεματική διακόσμηση, την άφιξη της νύφης από τη θάλασσα, τα βεγγαλικά, το τραπέζι, την μουσική και με ζωντανή μπάντα, την διαμονή συγγενών & φίλων. Επίσης, οργανώνουμε βαφτίσια, γενέθλια, bachelor parties, βραδιές μουσικές, επετείους γάμων, εταιρικά team building …

Αδρεναλίνη στο Νερό

Η Κύθνος έχει 30 διαφορετικά καταδυτικά σημεία, εμείς θα σας δείξουμε τα σημαντικότερα

Επιλέξτε το θεματικό πακέτο διακοπών «Αδρεναλίνη στο Νερό»

Στο μαγικό και γεμάτο με ναυάγια, σπηλιές, παράξενα χτίσματα βυθό, ειδικευμένοι συνεργάτες θα σας εκπαιδεύσουν στην κατάδυση.

Αν είστε αρχάριοι να ξεκινήσετε το ταξίδι εξερεύνησης ή για τους έμπειρους, δύνεται η ευκαιρία εξειδικευμένων καταδύσεων.

Η δράση γίνετε σε ατομικά και ομαδικά τμήματα.

Περιλαμβάνει: από 1 μέχρι 6 διανυκτερεύσεις (επιλέξτε εσείς τη διάρκεια), την μετακίνησή σας από το λιμάνι του νησιού στο Guardiero και πίσω, την ενοικίαση εξοπλισμού και τα μαθήματα με επαγγελματία εκπαιδευτή (www.aquakythnos.gr). PADI , ANDI.

Scuba Diving Kythnos

Εξερεύνηση του Νησιού

Θέλετε να δείτε τα καλύτερα του νησιού και παράλληλα να ζήσετε έντονες στιγμές;

Επιλέξτε το θεματικό πακέτο διακοπών «Εξερεύνηση του Νησιού»

Περιλαμβάνει: από 1 μέχρι 6 διανυκτερεύσεις (επιλέξτε εσείς τη διάρκεια), την μετακίνησή σας από το λιμάνι του νησιού στο Guardiero και πίσω, τις πεζοπορικές εκδρομές με συνοδεία επαγγελματία (www.experiencekythnos.gr). Οι εκδρομές έχουν διάρκεια από 2 μέχρι 4 ώρες και απαιτούν 4 άτομα συμμετοχή στο ελάχιστο. Εσείς επιλέγετε πόσες εκδρομές θα περιλαμβάνει το πακέτο σας!

Σώμα & Πνεύμα σε Ισορροπία

Αναζητάτε στο επόμενο ταξίδι ένα πρόγραμμα που σας αποφορτίζει και σας κάνει να νιώθετε όμορφα;

Επιλέξτε το θεματικό πακέτο διακοπών «Σώμα & Πνεύμα σε Ισορροπία»

Περιλαμβάνει: από 1 μέχρι 6 διανυκτερεύσεις (επιλέξτε εσείς τη διάρκεια), την μετακίνησή σας από το λιμάνι του νησιού στο Guardiero και πίσω, τις δράσεις ευεξίας και τα μαθήματα γιόγκα με επαγγελματία δασκάλα (www.mysticneverland.gr). Τα μαθήματα έχουν διάρκεια από 3 μέχρι 4 ώρες. Υλοποιούνται ατομικά και σε μικρές ομάδες συμμετοχή στο ελάχιστο. Επιλέξτε εσείς αυτό που σας ταιριάζει ανάμεσα από: μασάζ, γιόγκα μαθήματα, ρείκι, διαλογισμό, SUP yoga, χορό, δράσεις για παιδιά, θεραπεία με ζώα. Ελάτε με τον σύλλογό σας ή το δικό σας γκρουπ να  οργανώσουμε ένα yoga retreat!

Sea Yoga Kytnos